Vilken valuta är priserna jag ser på webbplatsen?
Alla priser är i SEK.

Jag har precis lagt en beställning, när skickas den?
Vi gör vårt bästa för att skicka varor så snabbt vi kan. Tillåt 4-7 dagars produktionstid för din beställning att skickas ut, genomsnittliga leveranstider är 15-21 dagar. Spårningsnummer kommer att uppdateras 3-5 dagar efter att din beställning har skickats. Om du inte har ett spårningsnummer efter 7 dagar, vänligen maila oss på info@carneteg.se

Jag gillade inte min beställning, kan den returneras? 
Vi erbjuder 100 % pengarna tillbaka-garanti, om produkten är defekt eller skadad. Vi ger dig 30 dagar på oss att skicka tillbaka den till oss för full återbetalning. Du måste skicka tillbaka den på din egen bekostnad, när vi har tagit emot produkten återbetalar vi hela beloppet för ditt ursprungliga köp. Vänligen inkludera ett namn och ordernummer på de returnerade paketen.

Observera: Om ditt paket är på väg måste du vänta på att det kommer fram och returnera det innan du får en återbetalning.

Kan jag avboka min beställning?
Du kan avbryta din beställning utan påföljd! Du måste avbryta din beställning innan den skickas. Om varan redan är skickad använd vårt enkla retursystem för att få full återbetalning.

Jag har angett en felaktig adress vad gör jag nu?
Om du har stavat fel eller automatiskt fyllt i en felaktig adress, svara helt enkelt på din orderbekräftelse via e-post och bekräfta. När du dubbelkollat ​​om den angivna adressen är felaktig, meddela oss vänligen via e-post på info@carneteg.se

Om den angivna adressen är felaktig kan vi ändra adressen till den korrekta inom 24 timmar. Ingen återbetalning kommer att ges efter de 24 timmarna av felaktig inlämning.

Hur lång tid tar frakten?
Leveranstider varierar eftersom vi skickar över hela världen från olika leveranscenter baserat på din plats. Den genomsnittliga leveranstiden är 15-25 arbetsdagar.

Jag har en fråga som inte besvarades, kan du hjälpa mig?
Absolut!
Skicka oss ett e-postmeddelande till info@carneteg.se så hjälper vi dig direkt.